Listák mentése és átvitele új telefonra

Mentsd el egyszer a bevásárlólistáidat Face ID-val vagy ujjlenyomattal, és vidd át a listáidat egy új telefonra jelszó nélkül.

Beállítás

A listák mentése hozzáad egy azonosítókulcsot: ez a kulcs jelentkeztet vissza a listáidba egy új telefonon.

  1. Nyisd meg: Beállítások › Listák mentése › Listák mentése.
  2. Ha megjelenik a(z) A neved, írd be a neved, és koppints a(z) Mentés elemre, vagy a(z) Kihagyás elemre.
  3. Erősítsd meg a telefonodon (iPhone: Megerősítés Face ID-val vagy a kóddal, Android: Megerősítés ujjlenyomattal vagy képernyőzárral).

Kész, amikor megjelenik: A listáid biztonságban vannak. Még mindig Mentsd el a listáidat? Az azonosítókulcs csak ezen a telefonon van meg, és nem jut el egy újra: kapcsold be a szinkronizálást (iCloud Kulcskarika vagy Google Jelszókezelő), és próbáld újra.

Új telefon

  1. Jelentkezz be ugyanazzal az Apple ID-val vagy Google-fiókkal, hogy az azonosítókulcsod is ott legyen.
  2. Telepítsd a SuperPlant. A listák, a receptek és a gyűjtemények általában maguktól visszatérnek (Visszaállítjuk a listáidat).
  3. Üres a lista? Koppints ide: Beállítások › Listák mentése › Már beállítottad? › Listák visszaállítása, és erősítsd meg.

Második telefon

Csak egy listára van szükséged ott? Oszd meg, és csatlakozz hozzá (lista megosztása). Semmi nem cserélődik le.

Az összes listát és receptet szeretnéd? Koppints ott a(z) Listák visszaállítása elemre (a(z) Telefont cseréltél? vagy a(z) Már beállítottad? alatt).

Eltűntek a listák?

  • Nem tudtuk visszaállítani a listáidat: koppints a(z) Próbáld újra elemre, vagy próbáld később.
  • Nincs kapcsolat: ellenőrizd az internetkapcsolatod, majd koppints a(z) Próbáld újra vagy a(z) Folytatás mégis elemre: a listák online állapotban töltődnek be.
  • Android újratelepítés: csak a mentett listák és receptek térnek vissza, szükség esetén a(z) Már beállítottad? › Listák visszaállítása útján.
  • Közös listák: kérj egy másik tagtól új meghívólinket.

Ne koppints a(z) Új kezdés elemre: ez egy új, üres listát ad ennek a telefonnak. A régi listáid online megmaradnak, de a későbbi visszaállításuk lecseréli, amit azóta hozzáadtál.

Elveszett telefon

  • Mentve volt: kövesd az Új telefon lépéseit.
  • Nem volt mentve: a személyes listák és receptek elvesznek. Csatlakozz újra a közös listákhoz egy új meghívólinkkel (Eltűntek a listák?).

Utána mentsd el az új telefont is (Beállítás).