Sikr dine lister og skift til en ny telefon
Sikr dine indkøbslister én gang med Face ID eller dit fingeraftryk, og flyt dine lister til en ny telefon uden adgangskode.
Sådan sætter du det op
Når du sikrer dine lister, får du en adgangsnøgle: den nøgle, der logger dig ind på dem igen på en ny telefon.
- Åbn Indstillinger › Sikr dine lister › Sikr mine lister.
- Vises Dit navn, skal du skrive dit navn og trykke på Gem, eller på Spring over.
- Bekræft på din telefon (iPhone: Bekræft med Face ID eller din kode, Android: Bekræft med fingeraftryk eller skærmlås).
Færdig, når Dine lister er sikre vises. Står der stadig Sikr dine lister? Så ligger adgangsnøglen kun på denne telefon og følger ikke med til en ny: slå synkronisering til (iCloud-nøglering eller Google Adgangskodeadministrator), og prøv igen.
Ny telefon
- Log ind med samme Apple-ID eller Google-konto, så din adgangsnøgle også er der.
- Installer SuperPlan. Lister, opskrifter og samlinger kommer som regel tilbage af sig selv (Dine lister bliver gendannet).
- Tom liste? Tryk på Indstillinger › Sikr dine lister › Allerede sat op? › Gendan mine lister, og bekræft.
Endnu en telefon
Skal du kun bruge én liste der? Del den, og deltag i den (del en liste). Intet bliver erstattet.
Vil du have alle lister og opskrifter? Tryk på Gendan mine lister der (under Skiftet telefon? eller Allerede sat op?).
Er listerne væk?
- Vi kunne ikke gendanne dine lister: tryk på Prøv igen, eller prøv senere.
- Ingen forbindelse: tjek din internetforbindelse, og tryk så på Prøv igen eller Fortsæt alligevel: listerne indlæses, så snart du er online.
- Geninstallation på Android: kun sikrede lister og opskrifter kommer tilbage, om nødvendigt via Allerede sat op? › Gendan mine lister.
- Delte lister: bed et andet medlem om et nyt invitationslink.
Tryk ikke på Start forfra: det giver denne telefon en ny, tom liste. Dine gamle lister bliver online, men gendanner du dem senere, erstatter det alt, du har tilføjet siden.
Mistet telefon
- Sikret: følg Ny telefon.
- Ikke sikret: personlige lister og opskrifter er tabt. Deltag igen i delte lister med et nyt invitationslink (Er listerne væk?).
Sikr derefter den nye telefon (Sådan sætter du det op).