Organiser og del oppskriftssamlingen din
Oppskriftssamlingen din i SuperPlan finner du i Oppskrifter: organiser oppskrifter, søk i dem, og del én oppskrift eller en hel samling med familien.
Samlinger
I Oppskrifter trykker du på Ny samling, gir den et navn og trykker på Opprett. Du havner i den nye samlingen, klar til å trykke på Legg til oppskrifter. Eller trykk på Legg i samling på en oppskrift (ligger den allerede i en samling, viser denne chipen i stedet samlingens navn eller et antall), eller velg flere og trykk på Samling. En oppskrift kan ligge i flere samlinger.
Sletter du en samling, eller fjerner en oppskrift fra den (hold kortet inne), beholdes oppskriften. Gi nytt navn til eller slett en samling via innstillingsikonet dens.
Finn en oppskrift
Søk med Søk i oppskrifter i Oppskrifter. Søket treffer titler og tagger, uavhengig av store/små bokstaver og aksenter.
For dine egne tagger trykker du på tagg-chipen på en oppskrift (den viser Legg til tagger så lenge oppskriften ikke har noen), og deretter på Egen tagg. De er private og følger aldri med en delt oppskrift.
Del en oppskrift
- Åpne oppskriften og trykk på delingsikonet.
- Første gang kan SuperPlan spørre om navnet ditt, slik at den andre personen ser hvem den kommer fra. Dette kan du hoppe over.
- Send den med WhatsApp, SMS, Del lenken, kopieringsikonet eller QR-ikonet.
Mottakerne får sin egen kopi, uten dine senere endringer, ditt notat eller din vurdering. Lenken fungerer i 7 dager; deler du på nytt, gjenopplives den.
Familiekokebok
Bare den som opprettet en samling, kan dele den:
- Åpne samlingen og trykk på delingsikonet (eller medlemsboblene, når den allerede er delt).
- Trykk på Del samlingen og send lenken. Personer du allerede deler en liste med, kan legges til med en gang under Del direkte med.
Alle som åpner den, blir medlem av den samme synkroniserte samlingen: familiekokeboken deres. Under Medlemmene kan velger den som opprettet den, Bare se eller Legge til og fjerne oppskrifter og trykker på Lagre. Bare eieren kan redigere en oppskrift.
Samlinger som er delt med deg, viser oppskriftene sine under Delt med meg. For å forlate en trykker du på innstillingsikonet dens og deretter på Forlat samlingen: oppskriftene forsvinner bare fra ditt eget bibliotek.
Fått en lenke?
Åpne den på mobilen din:
- En oppskrift: Til mine oppskrifter beholder din kopi; Ingrediensene på listen åpner den for Ingrediensene på listen (oppskrifter på listen din).
- En samling: Bli med (holdes synkronisert) eller Kopier samlingen (en kopi som aldri oppdateres).
- Lenken er utløpt: be avsenderen dele på nytt.